CHP'li vekil Ediz Ün'ün kaçakçılık skandalı! Gümrükteki görüntüleri ortaya çıktı! Dikkat çeken Bulgaristan detayı...

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün aracında elektronik sigara ile atomizer ateşleyiciler bulunması ile ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

Ün’ün açıklaması şöyle;

TBMM’DE EDİRNE İÇİN ÇALIŞIYORUM

“Edirne Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında gerek ülkemizin gerekse de Edirne’nin sorunları ile ilgilenmekte, çözümleri için mesai harcamaktayım. Ülkemiz ve şehrimiz için; halkımızın sorunları, işçinin, emekçinin, üreticinin ve çiftçinin sorunlarını gündeme getirmek, kurucu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda ülkemizin tamamında ve şehrimiz Edirne’de çalışmalarımı sürdürmekteyim. Bu çalışmalarımı sürdürmek için birden fazla araç kullanmakta ve bu araçlar ile sık sık seyahat etmekteyim. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesi sebebiyle Edirne bölgesinde çalışmalarıma devam etmekte ve adıma kayıtlı bulunan 34 EKE 86 plakalı aracı bu dönemde yoğun olarak kullanmaktayım.”
YANIMDA RESMİ VA GAYRIRESMİ ARKADAŞLARIMIZ VAR
Ün, her Milletvekili gibi bu çalışmalarda yanında olan resmi ve gayriresmi yardımcıları, danışmanları, asistanları, şoförleri bulunduğunu belirterek; “Büyük oranda adıma kayıtlı arabaları bu kişiler kullanmakta, tamir, bakım, temizlik gibi işleri ile uğraşmakta, günlük işlerimi takip etmekte, seyahatlerimi programlayıp gerektiğinde ulaşımımı sağlamaktadır.
Adıma kayıtlı olan 34 EKE 86 plaka sayılı araç da bu araçlardan biri olup bu aracı zaman zamanFatih Anıl isimli kişi kullanmaktadır. Meclis’in çalışmalarına ara vermesi sebebiyle Edirne ilindeköy ve ilçe ziyaretlerini de bu araçla yaptığım için aracın kilometre bakımı gelmiş ve bu sebeple İstanbul’da servis bakımı yapılması gereği doğmuştur.”

Galatasaray'a derbi galibiyetini zehir eden haber! Taraftarlar yıkıldı SGK'dan milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren düzenleme! O ülkede alarm! Operasyonla ele geçirildi... Bu hafta ŞOK Market'lerde ekonomik hırdavat ürünleri geliyor! Metin Arolat'ın ölümü hakkında iddialar doğru mu? Görüntüleri ortaya çıktı! Dikkat çeken Bulgaristan detayı..