CHP'nin kalesinde skandal: Özgür Özel, Belediye Başkan Adayını tanıyamadı! Bunlar hep yapay zeka...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay’ın adını söyledikten sonra başka bir kişinin elini havaya kaldırmaya çalıştı. Kendi adayını bile tanıyamayan Özel'in CHP'nin kalesi olarak anılan İzmir'de yaşadığı o anlar sosyal medyada olay oldu.

This browser does not support the video element.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye başkanlığı görevini yürüten Cemil Tugay oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Dikili'de Halk Buluşması'na katıldı. Partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ı da sahneye davet eden Özel, "Cemil Tugay'ı size emanet ediyorum" dedi.

BAŞKASININ ELİNİ HAVAYA KALDIRDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay’ın adını söyledikten sonra başka bir kişinin elini havaya kaldırmaya çalıştı.

O kişinin Tugay olmadığını fark ettikten sonra kısa süreli bir gülüşmenin ardından Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Sahnede yaşanan ilginç anlara dair görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

5 kişinin öldüğü ''makas atma'' faciasında karar belli oldu! İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya: Tamam uzatmasın! 120 bin TL'lik telefon için geceden kuyruğa girdiler Genç başkan gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti İYİ Partili Çömez'in buğday mezarlığı algısı elinde patladı! Fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı