CHP'ye ayar vermişti... Kemal Kılıçdaroğlu hafta sonu basına konuşacak!

Ayağa kalkma krizinin yaşandığı CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumartesi günü basına konuşacağı öğrenildi. "Kılıçdaroğlu, CHP'de yaşanan gerilim ile ilgili açıklama yapacak mı?" sorusu merak konusu.

Geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nda CHP'li milletvekillerinin bir kısmı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta karşıladı.

CHP'den gelen hamlenin ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakta karşılanmasına sert eleştiriler geldi.

AYAĞA KALKAN CHP'Lİ VEKİLLERE GÖNDERME

Kılıçdaroğlu'nun, sosyal medya hesabından konuyla ilgili eleştirilerini dile getirirken "Bugün, yurtsever ve milletperver duruşlarıyla partimizi gururlandıran bütün milletvekillerini saygıyla selamlıyorum." ifadelerine vurgu yaptığı görüldü.

KILIÇDAROĞLU'NA YAKIN VEKİLLER İMZA TOPLUYOR

Bu gelişmeler sonrası Kılıçdaroğlu'na yakın bazı vekillerin delegeleri arayarak olağanüstü kurultay için imza sözü aldıkları öne sürüldü.

CUMARTESİ GÜNÜ KONUŞMA YAPACAK

Kılıçdaroğlu'nun 5 Ekim Cumartesi günü Tunceli Sanayici ve Girişimciler Derneği (TUSGİD) tarafından düzenlenecek olan “Ekonomi ve Siyasi Gündem” başlıklı konferansa katılarak bir konuşma yapacağı öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu'nun buradaki konuşmasında CHP'de yaşanan gerilim ile ilgili mesajlar verip vermeyeceği merak konusu oldu. 

Twente - Fenerbahçe | Canlı maç anlatımı Beşiktaş - Eintracht Frankfurt | Canlı maç anlatımı Bakan Yerlikaya: Tuzla'da polis noktasına saldırı düzenlendi
Sonraki Haber