Çocukluk Mavi kim? Gerçek adı nedir? Beren Gökyıldız kimdir?

Çocukluk Mavi kim? Gerçek adı nedir? Beren Gökyıldız kimdir? Çocukluk dizisinde Mavi karakterini canlandıran Beren Gökyıldız’ın hayatı merak konusu oldu. Beren Gökyıldız kaç yaşında, nereli? İşte, Beren Gökyıldız oynadığı diziler…

Çocukluk dizisinde Mavi karakterini canlandıran Beren Gökyıldız’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Ali Kağan Umut Evi’nin en eski müdavimlerinden birisi olan Mavi, yurdu bıraktıktan sonra bir ailenin asla yanında kalmak istememektedir. Haksızlığa hiçbir şekilde gelemeyen Mavi, Bambi ve Zeynep’in de koruyucu meleğidir. Öz anne ve babasını bir gün bulacağından emin olan Mavi, gerçek ailesini de bulana kadar arkadaşlarını kendi ailesi bilmiştir. mavi, onların kimsesiz oldukları için her zaman suçlu olarak görülmesinden de hoşnut değildir.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!