Çukur 99. bölüm fragmanı izle!

Çukur 99. bölüm fragmanı izle! Çukur 99. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak içerisinde bekleniyor. Peki, Çukur 99. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Çukur 99. bölüm fragmanı izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinde 98. bölüm 5 Ekim akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı?

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cumali sonunda daha fazla dayanamayarak Erdenetlere karşı atağa geçer. Efsun’un babaannesi olan Makbule’nin sözleri ise dikkatlerden kaçmaz. Yamaç’ın ‘Ben bu herifi indireceğim!’ sözleri büyük bir heyecan fırtınasını beraberinde getirirken Cengiz Erdenet’e karşı nasıl direneceği ise soru işaretidir.

Cumali ve Selim ile birlikte Çukurlular davet basarken Cumali ise Yamaç’a çocuğunun katilinin kim olduğunu sormakla meşguldür. Davet esnasında çıkan kavga gerilimi iyice tırmandırırken mekanda asılı duran büyük Çukur sembolü ise dikkat çekmektedir.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle