Çukur'un Kemal'i Uğur Yıldıran Deha kadrosuna dahil olacak!

Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi Deha'nın kadrosuna Çukur'un efsane ismi dahil oldu. Sevilen dizide Kemal karakterine hayat veren Uğur Yıldıran Deha'ya katıldı.

Show TV'nin en iddialı yapımlarından biri olan Deha, kadrosuna önemli bir isim daha kattı. Dizinin ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgi görmesi ve başarılı bir başlangıç yapması, yapım ekibini daha da güçlendirmeye yöneltti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, diziye katılacağı konuşulan isim, Çukur dizisindeki unutulmaz performansıyla adından sıkça söz ettiren bir oyuncu. Bu oyuncunun Deha'ya katılmasıyla birlikte, dizinin heyecanı daha da artacak gibi görünüyor.

Show TV'nin yeni sezondaki en iddialı dizileri arasında yer alan Deha, ilk bölümden itibaren gündemden düşmedi. Karakteri, oyuncuları ve senaryosuyla kısa sürede seyirciyi etkisi altına aldı. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez ve Ahsen Eroğlu'nun yer aldığı dizi yavaş yavaş da kadrosunu şekillendirmeye başladı. İlk bölümüyle yüksek sonuçlar elde eden Deha'ya ise Çukur'un efsane ismi dahil oldu.

ÇUKUR'UN KEMAL'İ DEHA KADROSUNDA!

Kadrosunu genişleten Deha'ya Çukur'un sevilen karakteri Kemal'e hayat veren ve aksiyon sahneleriyle nefesleri kesen Aksiyon yönetmeni ve oyuncu Uğur Yıldıran katıldı. Başarılı oyuncu Çukur dizisine 80. bölümünde ölerek veda etmişti.

UĞUR YILDIRAN KİMDİR?

Uğur Yıldıran, Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncularından biridir. 26 Temmuz 1981'de İstanbul'da doğan Yıldıran, sporla iç içe bir yaşam sürerek Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nü tamamlamıştır. Sporun yanı sıra dansa olan ilgisiyle de dikkat çeken Yıldıran, 2009 yılında Hadise'nin Eurovision'daki performansında dansçı olarak yer alarak geniş kitlelere tanıtılmıştır.

Oyunculuk Kariyeri

Dans dünyasından oyunculuğa geçiş yapan Yıldıran, ilk oyunculuk deneyimini 2014-2016 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Filinta dizisiyle yaşamıştır. Dizide canlandırdığı Garbis karakteriyle dikkat çeken Yıldıran, ardından 2016 yılında yayınlanan İçerde dizisindeki Selim karakteriyle de beğeni toplamıştır.

ÇUKUR PERFORMANSI İLE HAFIZALARA KAZINDI

Uğur Yıldıran'ın kariyerindeki en büyük çıkış, şüphesiz ki Çukur dizisiyle olmuştur. Dizide canlandırdığı Kemal karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Yıldıran, diziye farklı bir boyut katmıştır. Özellikle karakterinin yaşadığı içsel çatışmalar ve duygusal derinliği, izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştır.

Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü! TRT Spor yorumcusu Emre Bol'un paylaşımı infiale sebep oldu! Çaykur Rizespor taraftarları takımlarını saha kenarında sorguya çekti!
Sonraki Haber