Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Meral Akşener görüşmesinde gündemi sarsacak iddia!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde Külliye'de yaptığı görüşmenin yankıları sürüyor. Yapılan görüşmede, Akşener'in Devlet Bahçeli'ye yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle özür dilediği iddia edildi.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde Külliye'de yaptığı görüşmenin yankıları sürüyor. Gazeteci Ferhat Murat, EKOLTV'de katıldığı canlı yayında Erdoğan - Akşener görüşmesine dair önemli bilgiler verdi. Murat, Akşener'in MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle özür dilediğini söyledi.

''ZATEN BİR SÜREDİR AKŞENER İLE ERDOĞAN DİYALOG HALİNDEYDİ''

Ferhat Murat açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Zaten bir süredir Erdoğan ve Akşener diyalog halindeydi. Yerel seçimlerden önce dolaylı yoldan iletişim süreci vardı.

''ÖZÜR DİLEME SÜRECİ GERÇEKLEŞTİ''

Meral Akşener, Sayın Cumhurbaşkanı ile dolaylı şekilde görüşürken öncelikle Bahçeli ile dolaylı ve telefonla görüşme yaptı. Bir taraftan da dolaylı bir şekilde Devlet Bahçeli'yle sonrasında da telefonda görüştü. Geçmişe yönelik siyasi alanda sarf edilen sözlerden dolayı özür dileme süreci gerçekleşti. Bu görüşme genel başkan iken oldu. Bu görüşmede İYİ Parti'nin stratejilerini belirleme noktası yoktu." 

SAĞ KURTULAN İŞÇİ DEHŞET ANLARINI ANLATTI "Ahlaksız adam, askerlerin postallarını yalıyordu!" TETİKÇİ DAHİL 17 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI sopalı bıçaklı park yeri kavgası kamerada Çocuk kitabı ile Narin'in ölümü arasında garip benzerlikler Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü!