Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor! Masada TUSAŞ saldırısı ve asgari ücret zammı var! Hangi kararlar alınacak?

HANGİ OPERASYONLAR YÜRÜTÜLÜYOR?

TUSAŞ’ı hedef alan saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerini vurdu. Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği saldırılarda PKK/YPG’nin stratejik yapıları da imha edildi. Toplantıda yürütülen operasyonlara dair Kabine üyelerine bilgi sunulması da bekleniyor.

İstanbul’da, yenidoğan bebeklere ihtiyaçları olmadığı tedaviler uygulayarak yoğun bakımda yatırıp, ölümlerine sebep olan çeteye düzenlenen operasyon gündemdeki yerini koruyor. Özel hastanelere dönük atılacak denetim adımları kabinede ele alınacak. Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yurt genelindeki taklit tağşiş denetimlerinin de toplantıda incelenmesi bekleniyor.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? 14 yaşındaki çocuğu sohbet botu öldürdü! İşte detaylar... Fenerbahçe'de golcüler sahneye çıktı, derbi haftasında kazandı!