Demet Akalın Instagram kullanıcılarına seslendi! "Kimse tepki de vermiyor maşallah ya!”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Instagram'a getirilen erişim yasağına duyarsızlık karşısında büyük üzüntü yaşayan Akalın açtu ağzını yumdu gözünü...

Instagram'a getirilen erişim yasağına duyarsızlık karşısında büyük üzüntü yaşayan Akalın, "Bu kadar tatsızlık içinde niye hala zorluyorsunuz şu Instagram'ı açın artık!! Kimse tepki de vermiyor maşallah ya!!" diyerek tepkisini dile getirdi. Akalın'ın bu açıklaması, sosyal medyanın gücünü ve kullanıcıların sorumluluğunu bir kez daha gündeme getirdi. Peki, Akalın'ın bu çağrısı sosyal medyada yankı bulacak mı?  

Akalın'ın bu sözleri, diğer ünlü isimlerin de benzer tepkiler vermesine yol açtı ve konu hakkında geniş çaplı bir tartışma başladı.

YEŞİM SALKIM’IN PAYLAŞIMINI DA KENDİ HESABINDA PAYLAŞTI

Şarkıcı Demet Akalın, Instagram kapatılınca sıkıntıdan patlayıp duruma tepkisini dile getirdi. Ünlü şarkıcı, meslektaşı Yeşim Salkım’ın konuyla ilgili tepkisini de profiline taşıdı. Salkım, yasağa şu sözlerle tepki gösterdi:

“Arkadaşlar savaş çıkmadıysa ortalık süt limansa yeter artık huzurlu huzurlu kulaklarımızı kapatıp yaşalım kendi ülkemizde bak Avrupalının umurunda değil yetti ya. Savaş çığırtkanlığı yapmayın bezdik ya şu 3 günlük dünyada burnumuzdan getirdiniz.”

Devlet kurumlarına işte böyle sızıyorlar! 23 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de Menzil'in miras kavgası! Kameralar önünde tartıştılar!
Sonraki Haber