Denizbank Genel Müdür Hakan Ateş'ten Avukat Rezan Epözdemir hakkında suç duyurusu

Seçil Erzan davasında yeni gelişmeler sürerken Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş Rezan Epözdemir hakkında suç duyurusunda bulundu. İşte yeni gelişmeler...

Yargıda Seçil Erzan depremi devam ederken dava hakkında konuşan Avukat Rezan Epözdemir'in bir yayında söyledikleri nedeniyle Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş Epözdemir hakkında ‘zincirleme hakaret ve iftira’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusunun nedeni ise Rezan Epözdemir'in sosyal medya hesabından "Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, dosyadan çekilmem ile ilgili baskı uygulamıştır" sözleri olduğu kaydedildi. 

Epözdemir'in hakkında suç duyurusu açılmasına neden olan paylaşımı şöyle: 

"Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turizmci olan bir müvekkilim vasıtasıyla onu bitireceğim, ona soruşturma açtıracağım şeklinde tarafıma haber yollamıştır. Muhalif medyada kredi ve ticari ilişki içerisinde olduğu ve maaşının anılan banka üzerinden alan bazı basın ve yayın organlarının patronlarını arayarak beni yayınlara çıkarmamak ve Denizbank lehine haberler yaptırmak için baskı uygulamıştır. İş dünyasından kıramayacağım çok önemli isimlere rica ederek, dosyadan çekilmem ile ilgili baskı uygulamıştır. Bunlara ilişkin kayıt, belge ve bilgiler mevcuttur."

Finansal istikrar tam gaz güçleniyor Süper Loto sonuçları 26 Eylül 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Dolar ve euroda yükseliş! İşte 27 Eylül 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber