Depremzede yarışmacıdan 6 Şubat açıklaması geldi! Kenan İmirzalıoğlu kayıtsız kalamadı: Duygulandıran sarılma...

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster dizisinde yeni bölümde duygulandıran sahneler yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ATV ekranlarında yayınlanan yarışma programında bu akşam depremzede yarışmacı duygulandırdı. İşte yarışmada öne çıkan sahneler...

Kim Milyoner Olmak İster, dünyanın en çok izlenen ve en çok kazandıran bilgi yarışmalarından biridir. Türkiye'de ise ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu sunumuyla yayınlanmaktadır.

YARIŞMA FORMATI NE?

Yarışmacılar, 13 soruyu doğru cevaplayarak 5 milyon liraya kadar kazanabilirler.
Her soruda dört seçenek bulunur ve yarışmacılar doğru cevabı seçmek zorundadır.
Yarışmacılar, yanlış cevap vermemek için dört joker kullanabilirler:

Seyirci Jokeri: Seyirciden yardım alır.
Yarı Yarıya Jokeri: İki şıkkı eler.
Çift Kat Jokeri: Bir sonraki sorunun ödülünü ikiye katlar.
5 Bin Lira Jokeri: Bir soru için 5 bin lira kazanır.
Yarışmacılar, herhangi bir soruda pes ederek o ana kadar kazandıkları parayı alabilirler.

YARIŞMAYA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmak için ATV'nin resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvuru formunu doldurmanız ve genel bilgi testini başarıyla tamamlamanız gerekir. Başvurunuz kabul edilirse, programa davet edileceksiniz.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!