Derbi sonrası Hasan Arat ile Metin Öztürk arasında sesler yükseldi!

Süper Lig'in 28. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Bu mücadele ardından sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonrası Siyah-Beyazlıların'ın Başkanı Hasan Arat ile Sarı-Kırmızılar'ın İkinci Başkanı Metin Öztürk arasında gerginlik yaşandı.

Süper Lig'in 28. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Bu mücadele ardından sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar sonrası Siyah-Beyazlıların'ın Başkanı Hasan Arat ile Galatasaray'ın İkinci Başkanı Metin Öztürk arasında gerginlik yaşandı.

DERBİ SONRASI SULAR DURULMADI

Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası protokol tribününde yaşanan gerginliğin ardından 'özür' iddiaları gündeme geldi.

Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından atılan sarı-lacivert salıncağa binmiş, üzgün kartal görseli sonrası protokol tribününde gerginlik oldu.

Paylaşımı yardımcılarından gören Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaraylı yöneticilere "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz." diye bağırdı.

Hasan Arat'ın bağırması sonrası Galatasaraylı yöneticiler de tepki gösterdi. Ortalık bir süre gerildi.

Bir iddiaya göre Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, bu paylaşım nedeniyle Hasan Arat'tan özür diledi.

Sporx'in Galatasaray Kulübü yetkililerinden edindiği bilgiye göre ise; Metin Öztürk, Hasan Arat'tan özür dilemedi.

Olayın ardından Spor Gecesi Digital'den Haluk Yürekli'ye konuşan Metin Öztürk, "Beşiktaş taraftarı benim kurucu başkanım Ali Sami Yen'e küfür edildiği için özür diledi mi ki biz paylaşım için Hasan Arat'tan özür dileyeceğiz. Önce onlar kurucumuz Ali Sami Yen'e küfür ettikleri için özür dilesin." açıklamasını yaptı.

Lübnan'da patlatılan çağrı cihazlarını satmıştı! Kızılcık Şerbeti dizisinde velayet savaşı! Nihal Candan'ın ardından Bahar Candan da tahliye edildi
Sonraki Haber