Derbiye dakikalar kala kadroda flaş değişiklik!

Süper Lig'in 14. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş derbiye saatler kala kadroda değişikliği gitti.

Tüm Türkiye Beşiktaş - Galatasaray derbisine kilitlendi. Süper Lig'de lider Galatasaray'ı ağırlayacak olan Beşiktaş cephesinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Siyah-beyazlıların tecrübeli hocası Şenol Güneş kadroda son dakikada bir değişikliğe gitti. Güneş, ilk 11'de Talisca'nın yerine Oğuzhan Özyakup'u sahaya süreceği iddia edildi.

A Spor'un haberine göre, hafta içinde yapılan antrenmanlarda Güneş, Talisca'ya kaleye sık sık uzaktan şut atmasını, ve orta sahadan gelerek Cenk Tosun'a ara paslarla beslemesini istedi. Ancak son akşam yapılan antrenmanda Şenol Güneş, Talisca ve Oğuzhan arasındaki tercihini Oğuzhan'dan yana kullandı. Ve bu akşam sahaya çıkacak ilk 11'de Oğuzhan Özyakup'u görecek Beşiktaş taraftarı. Bunun en önemli nedenlerinden bir tanesi Oğuzhan'ın Talisca'ya göre forvete ve kanatlarla daha çok pas yardımında bulunması olarak gösteriliyor.

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i

Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti DMM'den '1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi' açıklaması Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Sonraki Haber