Derin ABD için Kaftancıoğlu out- Dedetaş in

2020 yılında CHP İstanbul İl Başkanı Cana Kaftancıoğlu'na övgüler yağdıran ABD merkezli Foreign Policy  dergisi şimdi de CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ı parlattı. 

Derin ABD CFR'nin yayın organı olan ve uluslararası gündemi takip eden Foreign Policy  dergisi Sinem Dedetaş'a övgüler düzdü.

"İstanbul'un en muhafazakar ilçesinde laik bir kadın, Erdoğan sonrası geleceğe doğru yol çiziyor" başlığıyla verilen makalede Dedetaş'ın kaderinin İmamoğlu ile iç içe olduğu belirtildi. 

"İBB ADAYI OLACAK"

ABD merkezli dergi Dedetaş'ın önümüzdeki İstanbul seçimlerinde aday olacağının da altını çizdi. 

"İMAMOĞLU'NUN HALEFİ" OLACAKMIŞ...

Dedetaş'ın parlatıldığı yazıda "Dedetaş'ın önündeki zorluk, İmamoğlu'nun zafer kazanmasına yardımcı olmak ve böylece İstanbul'da cumhurbaşkanlığına aday olurken onun halefi olabilmek." ifadeleri de yer aldı. 

2020'DE DE KAFTANCIOĞLU'NA ÖVGÜLER DÜZÜLMÜŞTÜ...

Derin ABD CFR'nin yayın organı olan Foreign Policy 2020'de Kaftacıoğlu için "Motorcu solcu bir feminist, Erdoğan'a meydan okuyor" başlıklı makale yayınlamıştı.

Makalede "Kaftancıoğlu, ülkesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mücadele veren partisinin başarısındaki ana etkenlerden biri olarak görülüyor. Kaftancıoğlu, aynı zamanda geleneksel olarak yaşlı adamların hüküm sürdüğü partisinde nesilsel değişimin sembolü" ifadeleri kullanılmıştı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı! Giovanni van Bronckhorst'tan çarpıcı tespit: 60 dakikada oyun bitti! Genç milli halterci Muhammet Emin Burun'dan 2 gümüş madalya birden!
Sonraki Haber