Deutsche Bank, Türkiye'de 2025 asgari ücret beklentisini açıkladı

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Deutsche Bank şu değerlendirmeyi yaptı: "Asgari ücret sürecine ilişkin belirsizlik, yönetilen/yönlendirilen fiyat artışları, jeopolitik gelişmeler ve petrol fiyatlarındaki oynaklık bu görüşümüzü desteklemektedir. Kırılgan beklentiler, enflasyon beklentilerini daha etkin bir şekilde çıpalamak için faiz indirimlerinin başlangıcında politika faizi risk priminin yüksek tutulmasını haklı çıkarmaktadır.

Makul ölçüde dengeli olmakla birlikte, ilk faiz indirimi olarak Ocak ayı için revize edilmiş çağrımıza yönelik riskler, gevşeme döngüsünün daha sonra değil daha erken başlaması yönünde çarpıktır. Ancak bunun için 4. çeyreğe ilişkin enflasyon tahminlerimizde daha fazla yukarı yönlü sürpriz yaşanmaması ve dış cephede ABD'den sonra piyasa oynaklığının artmaması gerekmektedir". 

Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" İkbal'in babası olay gününü anlattı Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... Savunma bütçesi en yüksek olan ülkeler açıklandı! En düşük emekli maaşında rakam netleşiyor! Son 3 veri kaldı