Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşkında evlilik heyecanı!

EVLİLİK TEKLİFİ SORUSUNA TUHAF YANIT

Muhabirlerin evlilik teklifi sorularına yanıt veren Devrim Özkan, "Nereden duydun? Olursa söyleriz tabii ki niye saklayalım." diyerek heyecan verici bir ipucu verdi. İlişkilerinin çok iyi gittiğini belirten genç oyuncu, mutluluğunu gözlerinden okundu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira da sevgilisini yalnız bırakmadı. Galada çekilen kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Torreira'ya, Devrim Özkan'dan "İyi ki sen" yanıtı geldi. Çiftin aşk dolu paylaşımları, hayranlarını daha da heyecanlandırdı.

Peki, Devrim Özkan ve Lucas Torreira yakında nikah masasına mı oturuyor? Çiftin bu açıklamalarıyla birlikte evlilik iddiaları daha da güçlendi. Ünlü çiftin hayranları, bu güzel aşkın mutlu bir sonla taçlanmasını bekliyor.

Çete mağduru ailelerden yüzlerce YouTube yorumu Ve Galatasaray'da Osimhen için karar verildi! İşte Cimbom'un ilk 11'i Polis memuruna güpegündüz pompalı tüfekle saldırı! Fenerbahçe'den 50 milyon dolarlık çılgın proje Belediye başkanının kızı son yolculuğuna uğurlandı Altın fiyatlarında yükseliş trendi devam ediyor