Canlı yayında rezalet! Kayıp Narin'i su bulma çubuklarıyla aradılar...

Türkiye, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den gelecek habere odaklanırken Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan'la Vazgeçme programında rezalet anlar yaşandı. Kendilerini ARAF olarak tanıtan ekip, Narin'i bulmak için akılalmaz bir yöntem kullandı.

This browser does not support the video element.

Türkiye, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek haberi bekliyor.

Kayıp Narin'i 10'uncu günde de arama çalışmaları hız kesmeden devam ederken Show TV'de yayınlanan Didem Arslan'la Vazgeçme programında ARAF adı verilen arama kurtarma ekipleri Narin'i bulmak için akılalmaz bir yöntem kullandı. 

Didem Arslan yayında bu yöntemin bilimsel olmadığının altını çizdi ancak aile her yola başvuruyor, diye belirtti.

SU BULMA ÇUBUKLARIYLA NARİN'İ ARADILAR

Hatay'dan Diyarbakır'da kaybolan Narin'i aramak için gelen ARAF ekibi, su bulma çubuklarıyla Narin'i aradı.

Narin'in terliğini özel olarak isteyen ve çubukları yönlendireceğini söyleyen ARAF ekibi, aletin kan grubu ile çalıştığını söyledi. Narin'in yerini gösterdiği iddia edilen alet nereyi gösteriyorsa oraya doğru yöneldiler.

"BU ALETLE ARADIĞIM HERKESİ CANLI BULDUM"

Ekibin çalışmaları sırasında arama yapan çalışan "Narin yaşıyor. Ben bu aletle aradığım herkesi canlı buldum" dedi.

İstanbul'da o ilçeyi fareler bastı! Narin'in annesi haftalar önce itiraf etmiş! İşte Şişli'deki bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri! Yedikule Hisarı atmosferinde örgü festivali Havalimanında öğrendi: Karısını sevgilisiyle böyle yakaladı! Ankara'da korkunç olay! Metroda eşini öldürdü...