Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'i sildi ama mirastan vazgeçmedi!

Bodrum-İstanbul seferinde kabin memuruna saldıran ardından polis memurunu ''Seni yerler burada koçum'' diyerek tehdit eden Dilan Çıtak Tatlıses günlerdir gündemden düşmüyor. Çıtak bu kez de babası İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Babasıyla sorunlar yaşayan Çıtak, miras hakkından vazgeçmeyeceğini söyledi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Bodrum-İstanbul seferinde kedisini pusetten çıkartınca kendisini uyaran kabin memuru ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti. Kendisini uyaran kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak, hostesin şikayeti üzerine hakkında işlem yapmaya çalışan polis memuruyla da tartıştı. Dilan Çıtak Tatlıses'in polis memuruna yönelik, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” ifadelerini kullandığı görüldü. Çıtak'ın polis memuruna olan tavrı tepki çekti. Kabin memuruyla ve polisle yaşadığı tartışmayla gündemden düşmeyen Dilan Çıtak, bu kez de babası hakkındaki açıklamaları ile gündeme geldi. Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlar hakkındaki sessizliğini bozdu.

"MİRAS HAKTIR, VAZGEÇMEYECEĞİM"

Babasıyla miras yüzünden sorunlar yaşayan ve "Tatlıses" soyadını dahi kullanmayı bırakan Dilan Çıtak Tatlıses, Aramızda Kalmasın'a yaptığı açıklamada "Bu durum maddi bir beklenti ya da maddi bir plan kovalaması içinde olmadığımı açıklayan bir durum. Ama artı bir parantez ben bir mirasçıyım. Miras haktır ve hiçbir zaman bundan vazgeçmeyeceğim. Böyle bir kabul gördü 'kızımdır' açıklamasını yaptı. Fakat biz bu durumu iki taraflı olarak benim kültürümle onun kültürü uyuşmadığı için ve böyle bir şeye ait olmadığım için çok başarılı olamadık" dedi.

Önceki gün bir basın toplantısına katılan İbrahim Tatlıses, kızının uçakta sorun çıkarmasıyla ilgili sorular karşısında sessiz kalmayı tercih ederek ağzına fermuar çekti

'Zaten evli gibiyiz' demişti! Akın Akınözü sevgilisinden ayrıldı Adnan Polat'tan Dursun Özbek'in ibra edilmeme iddialarına sert yanıt Dilan Polat ve Engin Polat'ın nasıl geçindikleri ortaya çıktı!
Sonraki Haber