Dilan Polat soruşturmasında başı yandı! Mal varlığına el konulan Nez Demir, isyan etti! ''Arkadaş kurbanı oldum'' diyerek gözyaşlarına boğuldu

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para akladığı ve vergi kaçırdıkları iddia edilmiş ve bu iddiaların üzerine MASAK devreye girmişti. MASAK'ın raorunun ardından İstanbul Anadolu Başsavcılığı, Polat çifti hakkında 4 ayrı suçtan soruştıurma başlatmıştı. Başsavcılık dün yaptığı açıklamada Polat çifti ve birinci ve ikinci derece yakınlarının tüm mal varlığına el konulduğunu duyurdu. Savcılık Polat çiftinin yurt dışına kaçacağı yönündeki iddialar üzerine Polat çiftinin yurt dışı çıkış yasağı olduğunu hatırlattı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?