Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasını yakından takip eden avukat Feyza Altun'a tehdit mesajları! ''Ayağım takılsa sorumlusu Polatgillerdir'' diyerek paylaştı! 

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarının ardından incelemeye alınan ve birçok suçtan soruşturma başlatılarak tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti bu kez yeni bir iddia ile gündemde. Polat çifti soruşturmasını yakından takip eden Avukat Feyza Altun, ''Ayağım takılsa sorumlusu Polatgillerdir'' diyerek paylaştığı mesajlarda Dilan Polat ve ailesi tarafından tehdit edildiğini söyledi. Altun, Polat çiftini etiketleyerek 'Hiç kimse beni ve ailemi tehdit edemez' dedi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarının ardından incelemeye alınan ve birçok suçtan soruşturma başlatılarak tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti bu kez yeni bir iddia ile gündemde. Polat çifti soruşturmasını yakından takip eden Avukat Feyza Altun, ''Ayağım takılsa sorumlusu Polatgillerdir'' diyerek paylaştığı mesajlarda Dilan Polat ve ailesi tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!