Dilan Polat'ın kardeşlerine tahliye! Sıla Doğu, cezaevinin önünde 'Dilan' diye bağırarak ağladı

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlaması nedeniyle 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Polat çifti davasında yeni bir gelişme yaşandı. Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken Sıla ve Can Doğu tahliye edildi. Sıla Doğu, cezaevinin önünde 'Dilan' diye bağırarak ağladı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Vergi kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlatmıştı. Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun"