Dilan Polat'tan tahliye sonrası ilk röportaj! ''Kendimle hesaplaştım, hatalarım var''

Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonra yaşadıklarını ilk kez anlattı. Kendiyle yüzleştiğini ve hataları olduğunu fark ettiğini söyleyen Dilan Polat, ''Toplumun hassas noktalarını göz ardı eden paylaşımlar yapmışım. Artık daha sağduyulu içerikler paylaşacağım" dedi.

Kara para aklama, vergi kaçırma, yasa dışı bahis, suç örgütü kurma suçlamaları nedeniyle tutuklanan ve 40 yıla kadar hapsi istenen Dilan Polat, 9 ay tutuklu kaldıktan sonra ağustos ayında tahliye edilmişti. Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın da tahliye edilmesinin ardından eski yaşantısına geri döndü. Sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden Dilan Polat, takipçilerine zaman zaman cezaevinde kaldığı günlerde yaşadığı zorluklardan bahsediyor. Dilan Polat, cezevinden çıktıktan sonra yaşadıklarını Günaydın'dan Tuba Kalçık'a anlattı. İşte Dilan Polat'ın itiraflarının yer aldığı o röportaj...

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar Altın kendi rekorunu tazeledi!