Dilek Taşı Dizisi son bölümünde neler yaşandı? Figen Kaçırıldı! Mustafa Vurulacak mı?

Dilek Taşı dizisinde şok gelişme yaşandı. Figen kaçırıldı. Dizinin 11. bölümü nefesler tutularak izlendi. 1980'li yıllarda İstanbul'da geçen ve dönemin buhranlı zamanlarını konu alan Dilek Taşı dizisi izleyenleri geçmişe götürüyor. O dönemde yaşanan siyasi olaylar ve savrulan hayatlar dizinin temasında işleniyor. Peki, dizinin yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Son bölümde neler yaşandı?

ÖMER YAŞAMINI YİTİRDİ

Aras ile Ebru arasında yaşananlara şahit olan Ömer Aras’ın üzerine yürüdü ve tartışma çıktı. Tartışma esnasında kalbine yenik düşen Ömer hayatını kaybetti. Dizinin bu sahneleri herkesi üzdü.

Figen Ebru'ya neden Aras’ın yanında olduğunu sordu. Ebru ise Aras bey beni yemeğe çıkardı. Biraz daha alkol aldım ve sonrasını hatırlamıyorum. Babamın sesini duyunca kendime geldim yanıtını verdi. Bu yanıttan sonra Figen Aras’a tokat attı. Ebru'dan almış olduğum bilgilerle köşke giren Figen kardeşinin üzerinden o pis ellerini çek. Babamın katili sensin diyerek Aras’ın üzerine yürüdü ve tokat attı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu