Diş eti hastalıkları nedir? Diş eti hastalıkları belirtileri ve tedavisi

İnsanlar, hayatının bir noktasında diş eti hastalığı yaşar. Diş eti hastalığını erken fark etmek ve belirtilerini bilmek, tedavide büyük önem taşır. Medipol Mega Üniversite Hastanesi Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Çakır, diş eti hastalığı belirtileri ve tedavisi hakkında uyarılarda bulundu. Peki diş eti hastalıkları nedir? Diş eti hastalıkları belirtileri ve tedavisi...

Diş eti hastalığı, dişleri çevreleyen yumuşak veya sert dokuların iltihaplanmasıdır. Dişler sürüldükten itibaren her yaşta görülebilen bir hastalıktır.  

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Çakır, diş eti hastalıkları, belirtileri ve tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu. Diş eti hastalıklarına diş etinin bakterilerle enfekte olmasının neden olduğunu söyleyen  Meltem Çakır, hastalığın tedavi edilmemesi sonucu başta diş kayıpları olmak üzere pek çok soruna yol açtığı konusunda uyardı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!