Discord farelerinin yeni skandalı: Canlı canlı sahte polis ihbarı yapmışlar! Aralarında Tunahan Develioğlu da var...

Kendilerini 901 olarak adlandıran ve büyük çoğunluğu gözaltına alınan Discord çetesindeki Tunahan Develioğlu, Devran Batu Zenger ve Furkan Turgut’un canlı canlı sahte polis ihbarları yaptığı ortaya çıktı.

Discord'da 'Mozart' kullanıcı adıyla kız çocuklarına tehdit ve şantaj uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Tunahan Develioğlu'nun dijital ortamda nasıl canavara dönüştüğünü sizelere aktarmıştık. 

Hakkında organize suç örgütü kurma, kişisel verileri ele geçirme, nitelikli dolandırıcılık, evrakta sahtecilik, kara para aklama, hırsızlık, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, şantaj ve tehdit iddiaları olan Develioğlu ile ilgili dikkat çeken bir bilgi daha ortaya çıktı. 

DİSCORD YAYINLARINDA SAHTE POLİS İHBARLARI...

Kendilerini 901 olarak adlandıran ve büyük çoğunluğu gözaltına alınan Discord çetesindeki Tunahan Develioğlu, Devran Batu Zenger ve Furkan Turgut’un canlı canlı sahte polis ihbarları yaptığı öğrenildi. 

GÖZALTINA ALINDILAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir kız çocuğunun tehdit ve şantaja maruz kaldığı sözde görüntüleri, halkı yanıltıcı şekilde internet üzerinden yayımlayan Tunahan Develioğlu isimli 18 yaşındaki şahsın, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirmişti. 

Türkiye'yi büyüledi: Kuzey ışıkları yeniden gökyüzümüzü süsledi! Ünlü şarkıcı Can Bonomo'ya ablasından şok! İntihar girişiminde bulundu Ünlü youtuber Gökben Duman da discord sapığı çıktı!
Sonraki Haber