Dolar 27 TL'nin üzerinde! İşte 9 Ağustos 2023 güncel döviz fiyatları

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in 10 küçük ve orta ölçekli ABD bankasının kredi notunu düşürmesi yeni bir satış dalgasına yol açarken, kurumdan yapılan açıklamada benzer not indirimlerinin önemli birkaç banka için de yapılabileceği ifade edildi.

Moody's, ABD'li 10 bankanın notunu bir basamak indirirken, aralarında Bank of New York Mellon, US Bancorp, State Street ve Truist Financial'ın da bulunduğu 6 bankayı olası not indirimleri için incelemeye aldı.

Analistler, Moody's'in bazı bankaları uyarmasının, Fitch'in geçen hafta ABD'nin kredi notunu düşürmesinin ardından yatırımcılara temkinli olmaları için başka bir neden verdiğini belirterek, ABD'de bankacılık sektörünün sağlığına ilişkin endişelerin de yeniden öne çıktığını söyledi.

Söz konusu not indirimi sonrasında ABD'nin büyük bankalarından Goldman Sachs ile Bank of America'nın hisseleri yüzde 2'şer ve JPMorgan Chase'in hisseleri yaklaşık yüzde 1 değer kaybetti.

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? Müşterilere kebap yerine kalp, pekmez yerine zehir yedirmişler! 'İntikam alacağım' dedi ve sonra ölüm saçtı: İşte İncellerin alfası... Peruğunu çıkarıp meme kanserine dikkat çekti Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı