Domuz eti tespit edilen köfteci hangisi? Neden açıklanmıyor? Sarıgül de topa girdi...

Kamuoyu bir süredir ürünlerinde domuz eti tespit edilen ancak ismi açıklanmayan "ünlü köfteci"yi merak ediyor.CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, paylaştığı videoyla firmaya ve yetkililere çağrıda bulundu. Tüm köfteciler zan altında bırakan durumun aydınlatılması bekleniyor.

This browser does not support the video element.

Tarım ve Orman Bakanlığı görülmemiş şekilde her gün yeni ifşa listesi yayınlıyor. Bakanlığın yaptığı denetimler kapsamında taklit ve tağşiş yapanlara ilişkin liste her gün güncelliyor. Ünlü firmaların çevirdiği dolaplar, memlekette yaşanan gıda hileleri vatandaşın gündeminde.

Bu kapsamda, ünlü bir köftecinin ürünlerinde domuz eti bulunduğunu ancak firmanın konuyu mahkemeye taşıyarak yürütmeyi durdurma kararı aldırdığı iddiası ortaya atıldı. Herkes bu ünlü köftecinin kim olduğunu merak ediyor.

"YOKSA BEN AÇIKLARIM"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, X hesabından paylaştığı videoyla firmaya ve yetkililere çağrıda bulundu:

"Müthiş bir bilgi kirliliği var. Vatandaşımıza domuz eti yediren haber vermeden ünlü firma kim? Lütfen açıklayın. Bana ulaşan bilgiler var, teyit etmeye çalışıyorum. Yoksa ben açıklayacağım."

 DOMUZ ETİ YEDİREN KÖFTECİ HANGİSİ?

Tarım ve Orman Bakanlığı ürünlerinde hileye başvuran şirketlerin tamamını açıklarken sadece bir firmanın ismini mahkeme kararı nedeniyle vermedi. Peki bu ünlü köfteci kim? Köfteci Yusuf, Köfteci Ramiz, Filizler Köftecisi, Sultanahmet Köftecisi gibi ünlü restoranlar zan altında kaldı.  

İddiaların ardından Köfteci Yusuf'un avukatından açıklama geldi. Avukat Ali Uslu, Gazete Pencere’ye yaptığı açıklamada konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti.

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Her sorunu Ahmet Davutoğlu çözmüş (!) FETÖ'cü kaymakam: İçişleri'nin emrini değil örgütün emrini dinlerim Lübnan'daki Türkler ülkeden ayrılıyor! Direksiyonda video izledi, tepkilere aldırmadı Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı