Donald Trump'a saldıran Matthew Crooks'un suikast girişiminin görüntüleri ortaya çıktı

ABD başkan adayı Donald Trump'ı vuran Thomas Matthew Crooks'un ateş açtığı ve birkaç saniye sonra öldürüldüğü görüntüler ortaya çıktı

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak olan Başkanlık seçimi öncesinde adaylardan Donald Trump'a suikast düzenlendi. Pensilvanya'da Trump'ı kulağından vuran saldırgan kısa sürede öldürüldü. 

METAMATİK VE BİLİM GİRİŞİMİ ÖDÜLLÜ NİŞANCI

FBI saldırganın 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı. New York Polisi, Trump'ı hedef alan saldırganın 2022'de Bethel Park Lisesi'nden mezun olan Thomas Crooks olarak belirledi. Crooks, akademik başarılarından dolayı Ulusal Matematik ve Bilim Girişimi Yıldız Ödülü'nü aldı.

TRUMP'A SUİKAST ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Trump'a saldırının 125 metre uzaklıktaki bir binanın çatısından gerçekleştiği öğrenildi. ABD emniyet ekipleri saldırganı etkisiz hale getirildi.

Saldırganın Trump'ı hedef aldığı anların görüntüleri dünyayı salladı. Görüntülerde, Matthew Crooks'un ateş etmesinin ardından etkisiz hale getirildiği anlara da yer verildi.

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber