Don't Look Up (Yukarı Bakma) konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bilim Kurgu türündeki bu filmde, İki düşük seviyeli gökbilimci Dünya gezegenini yok edecek kadar yaklaşan bir kuyruklu yıldız hakkında insanlığı uyarmaya çalışır. Peki en çok izlenme sayısı kaydeden filmin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Filme dair detaylar haberimizde...

Netflix'te yayınlandığı anda en çok izlenen üçüncü film olma özelliğini kaydeden Don't Look Up (Yukarı Bakma) filmi birçok eleştiri almıştır. Fimin konusu ve hikayesi, yönetmen koltuğunda oturan Adam McKay tarafından ele alınmıştır. 

Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın paylaştığı 2 astronomun hikayesini anlatıyor . İkili, dünyayı yok edecek bir kuyruklu yıldız hakkında insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkmak zorundadır.

DON'T LOOK UP (YUKARI BAKMA) KONUSU

Astronomi lisansüstü öğrencisi Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) ve hocası Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) şaşırtıcı bir keşifle, Güneş sistemi içindeki bir yörüngede dönen bir kuyruklu yıldız tespit eder. Ancak bir sorun vardır. Kuyruklu yıldız, doğrudan Dünya'ya çarpacak şekilde ilerlemektedir. Diğer sorun ise, bu tehlikeyi kimsenin umursamamasıdır. Görünüşe göre dünyayı yok edebilecek Everest Dağı büyüklüğündeki bir cisimle ilgili uyarıları kulak arkası etmek insanlığın işine gelmektedir. Kate ve Randall, Dr. Oglethorpe'un yardımıyla bir medya turuna çıkar. Umursamaz Başkan Orlean (Meryl Streep) ile onun özel kalem müdürü olan dalkavuk oğlu Jason'ın ofisinde başlayan yolculukları, Brie (Cate Blanchett) ve Jack (Tyler Perry) tarafından sunulan eğlenceli sabah programı ile devam eder. Kuyruklu yıldızın çarpmasına sadece altı ay kalmışken haberlere çıkmaya çalışmak ve çok geç olmadan sosyal medya bağımlısı halkın dikkatini çekmek trajikomik bir göreve dönüşür. İkili, dünyanın göğe bakmasını nasıl sağlayacaktır?

DON'T LOOK UP (YUKARI BAKMA) OYUNCU KADROSU

Leonardo DiCaprio

Jennifer Lawrence

Rob Morgan

Jonah Hill

Mark Rylance

Tyler Perry

Timothée Chalamet

Ron Perlman

Ariana Grande

Scott Mescudi

Cate Blanchett

Meryl Streep

Kayısıyla 10 yıl gençleşin! Mucize kür ile muhteşem görünüm... GRİ kategorideki terörist etkisiz hale getirildi Erdoğan'daki 'tarak' kimlere dert oldu?
Sonraki Haber