Dortmund stadı Türklerin sesinden yıkılacak gibi!

A Milli Futbol Takımı EURO 2024’de ilk maçını Gürcistan ile oynuyor. Maçtan saatlerce önce on binlerce Türk Milli Takım forması ve ellerinde bayrak ile stadı doldurdu. Maçın başlamasına daha zaman varken dahi tam dolmayan statta Türklerin tezahüratları Almanları ve diğer ülke temsilcilerini çok şaşırttığı öğrenildi.

This browser does not support the video element.

MEVLÜT YÜKSEL

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada F Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk sınavını Gürcistan karşısında verecek. BVB Dortmund Stadı'nda gerçekleşecek maç, TSİ 19.00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek.

Avrupa’nın önemli kulüplerinde oynayan yıldız futbolculardan kurulu A Milli Futbol Takımımız, Gürcistan'ı farklı yenerek, turnuvaya iyi başlamak istiyor.

Çaykur Rizespor taraftarları takımlarını saha kenarında sorguya çekti! Serhat Akın’ın vurulduğunu öğrenen Batuhan, canlı yayını terk etti! Serhat Akın’ı vuranlar yerde fotoğrafını çekti! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi! Süper Lig'de 5. hafta maçlarının VAR kayıtları açıklandı! Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda etti!