Dün başörtüsü bulunan Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarının 14. gününde kıyafet bulundu

ŞEHİRDEKİ 3. GÜNÜNDE KAYBOLDU 

Rojin Kabaiş'in 25 Eylül'de babasıyla beraber okumak için üniversite yurduna geldiğini ifade eden Van Valisi Ozan Balcı, önceki gün şunları söylemişti:

"Rojin, 25 Eylül'de giriş yapıyor. 25 ve 26 Eylül'de kalıyor. 27 Eylül Cuma'da akşam çıkıyor. Yani geldikten sonra 3 gün sonra bu sahilde gezerken cep telefonuyla kulaklığı bulunuyor. Saat 12.00 civarında yurt görevleri haberdar ediliyor. Oradan da emniyet müdürlüğüne kayıp şahıs ilanı veriliyor. O günden itibaren emniyet müdürlüğümüz, jandarma, sahil güvenlik ve üniversiteyle beraber yoğun bir şekilde eldeki bütün iz, emare ve delilleri değerlendirerek kızımızı aramaya, bulmaya çalışıyoruz. Sadece sahilde yapmıyoruz arama taramayı. Kampüs içerisinde, çevre köylerde, hatta tüm 81 il emniyet müdürlüklerine, jandarma komutanlıklarına da kızımızın kimlik bilgileri verildi."

Memur ve emekli ocak ayında ne kadar zam alacak? Dün başörtüsü bulundu, bugün de kıyafeti Sahte mehdi Mustafa Çabuk ve müritlerine şafak operasyonu Ağır cezası var CarrefourSA'dan 1 alana 1 bedava fırsatları! Jandarmanın el koyduğu halıların yıkanmadığı ortaya çıktı