Dünya onu konuşuyor: Olimpiyat Oyunları'na katılmak için parmağını hiç acımadan kestirdi!

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson'ın Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yer almak için başvurduğu yol ağızları açık bıraktı. Sağ elinin bir parmağı kırık olan Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, iyileşmeyi beklerse Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nı kaçıracağı için parmağının bir kısmını kestirdi.

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson'ın Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yer almak için başvurduğu yol ağızları açık bıraktı.

Sağ elinin bir parmağı kırık olan Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, iyileşmeyi beklerse Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nı kaçıracağı için parmağının bir kısmını kestirdi.

OLİMPİYAT İÇİN PARMAĞINI KESTİRDİ

Antrenman sırasında sağ elinin bir parmağını kıran Dawson, ameliyat masasına yatıp parmağının iyileşmesini bekleseydi Olimpiyat Oyunları'nı kaçıracaktı. 30 yaşındaki sporcu bu nedenle parmağının üst kısmını kestirerek eşi benzeri görülmemiş bir hamleye imza attı.

ARJANTİN MAÇINDA SAHADA

Parmağının kesilmesi sonrası olimpiyat oyunları için hazır hale gelen Dawson'ın 2 hafta sonra Arjantin ile oynanacak karşılaşmada sahada yer alabilecek.

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü! İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama!
Sonraki Haber