Dursun Özbek durdurulamıyor! Galatasaray’a bir dünya yıldızı daha geliyor: İngiliz basını transferi duyurdu! Aranan orta saha Arsenal’da bulundu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer sezonunun bitmesine günler kala son bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Victor Osimhen’i kadroya katarak dünyaya adını bir kez daha hatırlatan sarı kırmızılı takımda Başkan Dursun Özbek, orta saha için Arsenal’ın yıldız isminin alınması talimatını verdi.

DURSUN ÖZBEK ÇILDIRDI! ARSENAL’DAN ORTA SAHA GELİYOR

Süper Lig’de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray, yaz transfer sezonunun da lideri olmaya kararlı. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin sıradaki hedefi orta sahaya Arsenal’ın yıldız oyuncusunu getirmek. İngiliz basını transferin detaylarını paylaştı.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!