E Bebek Bayilik (Franchise) Nasıl Alınır? Şartları ve Ücreti

E Bebek bayilik nasıl ve nereden alınır, şartları nelerdir? Türkiye’de yaygın bulunan E Bebek mağazası bayilik bilgilerine haberimizden bakabilirsiniz.

E Bebek, 2001 senesinde Halil Erdoğmuş tarafından kurulan bir bebek mağazasıdır. Firmanın kuruluş sebebi, Halil Erdoğmuş’un o zamanlar yeni doğmuş bir çocuğunun bulunmasıdır. E Bebek firması ilk kurduğu zaman, bebek bakımı ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı bir internet sitesiydi. Sitenin görmüş olduğu yoğun ilgi sonrasında, bebek ürünlerini internet sitesi üzerinde satmaya başlamıştır. İlerleyen dönemlerde siteye olan ilgi artmaya başladıkça fiziki mağazanın kuruluşu gerçekleşmiştir. Firmasını daha da büyütmek isteyen Halil Erdoğmuş, E Bebek bayiliği hizmeti sunmaya başlamıştır.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan bir ilk daha MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı? Derbinin bilet fiyatları çok mu ucuz? Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet Beşiktaş'ın derbideki 11'i belli oldu! Van Bronckhorst'un imha timi