Ebrar Sitesi'nde yüzlerce hayat yok oldu, enkazdan çıkan fotoğraflar yürekleri sızlattı!

Kahramanmaraş depreminde 'ölüm sitesi' olarak adlandırılan Ebrar Sitesi'nde yüzlerce hayat yok oldu. Her biri 8 katlı olan 12 bloğundan 8’i de depremde yıkıldı, 4’ü ise ağır hasar aldı. Sitede, şu ana kadar ölenlerin sayısının 250’yi geçtiği açıklanırken müteahhit Tevfik Tepebaşı'nın ise arandığı belirtildi. Enkazdan çıkan fotoğraflar ise yok olan aileleri anımsatırken yürekler bir kez daha sızladı.

Kahramanmaraş depreminde hafızalara kazınan felaketlerden biri de Gaziantep’teki Ebrar Sitesi’ydi. Sitenin enkazından 250’den fazla cenaze çıkartıldı. Buradaki Enkaz altından en son, depremin 11’inci günü Neslihan Kılıç (42) sağ olarak kurtarıldı. Arama kurtarma çalışmaları 14 gün boyunca aralıksız sürdü. Yetkililer dün Ebrar Sitesi’nin enkazının kaldırılması için çalışmalara başladı.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!