Ecrin Su Çoban Discord çetesinde mi? Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi... Ecrin Su Çoban'dan açıklama geldi!

Discord'da depremzedelerle dalga geçtiği, nakliyat şirketi kurdurup depremzedeleri dolandırdığı, kendisine dolandırıcılık için site açmayan bir çocuğu tehdit ettiği, 901 suç örgütüyle beraber hareket ettiği idda edilen Youtuber Ecrin Su Çoban'dan açıklama geldi. Instagram hesabından iddiaları yalanlayan Çoban, suç duyurusunda bulundu. İşte Ecrin Su Çoban olayında son gelişmeler...

Geçtiğimiz günlerde Deha Tuzcu isimli sosyal medya kullanıcısının Discord’da kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilmişti.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz!