Ecrin Su Çoban Discord çetesinde mi? Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi... Ecrin Su Çoban'dan açıklama geldi!

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de dünyaya geldi. 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan Ecrin su Çoban, yarışmada ilk olarak Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı seslendirmişti. Ardından çeyrek finalde Atiye’nin Ya Habibi ve yarı final de Gökçe Tik Tak şarkılarını söyleyen Çoban, finalde elenmişti. Ecrin Su Çoban, 2019 yılında "Afili Aşk" dizisinin “Afili Aşk” şarkısını Aslı Demirer ile seslendirmişti. Ecrin Su Çoban oyunculuk kariyerine 2019 yılında Masal Şatosu: Sihirli Davet sinema filminde yer aldı.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı 'İntikam alacağım' dedi ve sonra ölüm saçtı: İşte İncellerin alfası... Meteoroloji o il ve bölgeler için uyardı! Sürücüler tedbirinizi alın