Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Son dönemde internet dünyasında adından sıkça söz ettiren genç fenomen Ecrin Su Çoban, Discord platformu üzerinden yapılan dolandırıcılık ve şantaj iddialarıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bu suçlamalara yanıt veren Çoban, iddiaların asılsız olduğunu belirterek konuyla ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Ecrin Su Çoban hakkında merak edilenler!

Son zamanlarda internet dünyasında dikkat çeken genç fenomen Ecrin Su Çoban, Discord platformu üzerinden dolandırıcılık ve şantaj iddialarıyla gündemde. Çoban, sosyal medya hesapları aracılığıyla bu suçlamalara yanıt vererek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve hukuki süreci başlattığını açıkladı. Peki, Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne yapıyor? İşte, genç fenomen hakkında merak edilen detaylar!

ECRİN SU ÇOBAN KİMDİR?

16 Kasım 2006 doğumlu olan Ecrin Su Çoban, Kocaeli'de dünyaya geldi. 2018 yılında O Ses Çocuklar yarışmasıyla üne kavuşan genç yetenek, bu yarışmada sergilediği performanslarla dikkat çekti. Müzik kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Çoban, 2019 yılında Afili Aşk dizisinin tema şarkısını seslendirdi. Ayrıca Masal Şatosu: Sihirli Davet adlı sinema filmiyle oyunculuk dünyasına adım attı.

ECRİN SU ÇOBAN KAÇ YAŞINDA?

2006 doğumlu olan Ecrin Su Çoban, 2024 itibarıyla 18 yaşındadır. Genç yaşına rağmen müzik ve oyunculuk kariyerinde büyük adımlar atan Çoban, sosyal medya fenomeni olarak da geniş bir kitleye hitap etmektedir.

ECRİN SU ÇOBAN NE YAPTI?

Son dönemde sosyal medyada dolaşan bazı iddialara göre, Ecrin Su Çoban, Discord platformu üzerinden insanlara zorbalık yapıp şantaj uyguladığı öne sürüldü. Bu iddialarda, Çoban'ın bazı gruplarla iş birliği yaparak insanları tehdit ettiği, depremzedelere yardım bahanesiyle insanları dolandırdığı ve bir çocuğu dolandırıcılık için tehdit ettiği iddia edildi.

ECRİN SU ÇOBAN NEDEN GÜNDEMDE?

Hakkında çıkan dolandırıcılık ve şantaj iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yanıt veren Ecrin Su Çoban, şu ifadeleri kullandı:

"Hakkımda çıkan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atan kişiler hakkında ailemle birlikte suç duyurusunda bulunduk. Detaylı açıklamamı avukatım aracılığıyla yapacağız."

Ecrin Su Çoban, hakkındaki bu iddialara karşı hukuki süreci başlattığını belirterek, sosyal medyada çıkan yalan haberlere karşı takipçilerini uyardı. 

Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 15 Ekim reyting sıralaması... Naci Görür'den 5.9'luk deprem sonrası dikkat çeken açıklama Malatya depremi ER TV canlı yayınında
Sonraki Haber