Edin Dzeko galibiyeti değerlendirdi: Bu takım çalışmasının bir ürünü...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'de maçın yıldızı Edin Dzeko, Pendikspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Pendikspor galibiyeti sonrası konuştu.

''TÜM DÜNYADAKİ TÜRKLER'İ TEBRİK EDİYORUM''

"Türkiye için özel bir gün. Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle tüm dünyadaki Türkler'i tebrik ediyorum. Bugün özel bir forma ile sahadaydık. Böyle bir günde galibiyet elde edebildiğimiz için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet elde ettik"

''BU TAKIM ÇALIŞMASININ BİR ÜRÜNÜ''

"Bana göre takım olarak çok iyiydik. Kollektif olarak böyle oynayınca işim kolaylaşıyor. Goller attığım için takıma teşekkür etmek gerekiyor. Bu takım çalışmasının bir ürünü. Bazen gol veya asist yapamazsınız ama gol kadar önemli işler yaparsınız. Dolayısıyla takım arkadaşlarım bunu fazlasıyla yaptı. Takım olarak çok iyiydik. İlk gole kadar problemli dakikalar oldu, sonra Fred çıktı ama konsantre bir şekilde oyunda kaldık. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor"

"Bu bölgede çok fazla Bosnalı insan var. İstanbul'da, Türkiye'de bu kadar çok Bosnalı olması beni mutlu ediyor"

Gabriel Sara skor yapmaya devam ediyor Pençe Kilit'te bir askerimiz şehit oldu! Galatasaray Kadıköy deplasmanında kaybetmiyor
Sonraki Haber