Edis'in annesinden boşanma açıklaması: "Her şey planladığımız gibi gitmiyor"

Edis'in annesi, boşanma süreciyle ilgili yaptığı açıklamada, her şeyin planlandığı gibi gitmediğini ifade etti. Ünlü şarkıcının annesi, yaşadığı zorluklara rağmen bu süreçte güçlü kalmaya çalıştığını belirtti. Bu açıklama, boşanma sürecinde yaşanan duygusal dalgalanmaları yansıtıyor ve planlanan her şeyin her zaman beklenildiği gibi sonuçlanmadığını gözler önüne seriyor.

Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Edis, zor günler geçiriyor.

Edis'in annesi Sevil Görgülü, eşi Ayhan Görgülü ile 40 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.

"HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN" NOTU YAYINLADI

Eşiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşan Sevil Görgülü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, hayatta her şey planladığımız gibi olmuyor ve bazen önemli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Ayhan Görgülü ile olan 40 yıllık evliliğimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Herkesin yolu açık olsun."

Fed faiz kararını açıkladı! 4 yıl sonra bir ilk... TEKNOFEST Adana İHA yarışmaları sona erdi! TV8'de programı sonlanan Demet Akalın Acu Ilıcalı'yı hedef mi aldı?
Sonraki Haber