Ekrem İmamoğlu'na Alemdaroğlu torpili! Selvi'den dikkat çekici iddia ve YÖK'e çağrı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kıbrıs üniversitesinden İstanbul Üniversitesi'ne babasının yakın arkadaşı ve hemşerisi Kemal Alemdaroğlu'nun torpiliyle geçtiği iddia edildi. Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, YÖK'e resen inceleme yapıp kamuoyunu aydınlatma çağrısı yaptığı yazısında ilginç bilgiler paylaştı.

ALEMDAROĞLU'NUN TORPİLİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üniversite diplomasındaki "hülle" konusuna Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de katıldı.

YÖK'e resen inceleme yapıp kamuoyuna bir açıklama paylaşma çağrısı yapan Selvi, 90'lı yıllarında "ikna odaları" figürü ve başörtüsü karşıtı İstanbul Üniversitesi rektörü Kemal Alemdaroğlu'nun İmamoğlu'nun babasıyla yakın arkadaş olduğu için torpil yaptığı yazdı.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Ekrem İmamoğlu'nun 1993 öncesi denklik bulunmamasına rağmen Kıbrıs'taki bir üniversiteden hem de farklı bir bölümden İstanbul'a nasıl geçtiği bir türlü açıklanamamıştı.

Ekrem İmamoğlu'na Alemdaroğlu torpili O ülkede alarm! Operasyonla ele geçirildi... Metin Arolat'ın ölümü hakkında iddialar doğru mu? İşte 25 Eylül 2024 güncel altın fiyatları İYİ Partili belediye başkanı ve oğlu terminalde kavga etti! Fidan dikeyim derken tek parça Bizans mozaiği buldu