Elektronik sigara sonu oluyordu! Selen Görgüzel'in kızı ölümden döndü! İlknaz Bektaş'ın sağlık durumu nasıl?

Selen Görgüzel'in, ilk eşinden olan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş’ın, önceki sabah kalbi sıkıştı. Apar topar hastaneye kaldırılan İlknaz Bektaş'ın içtiği elektronik sigara nedeniyle göğsüne hava kaçtığı tespit edildi ve acil ameliyata alındı. Selen Görgüzel'den kızının sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Selen Görgüzel'in Yılmaz Bektaş ile olan evliliğinden doğan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, geçtiğimiz günlerde kalp sıkışması ve nefes darlığı şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, İlknaz Bektaş'ın göğsüne hava kaçtığını ve acil olarak ameliyat edilmesi gerektiğini belirledi. İlknaz Bektaş'ın hastalığının sebebinin elektronik sigara olduğu öğrenildi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?