Eleme potasından çıkan Survivor Yaman kimdir? Yaman nereli, mesleği ne?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Yaman kimdir? Yaman Keleş hakkında her şey merak ediliyor. Survivor All Star kadrosunda yer alan Yaman nereli, kaç yaşında? Yaman Keleş mesleği ne? Yaman eleme potasından çıktı mı?

Survivor All Star kadrosunun sevilen yarışmacısı Yaman kimdir? Survivor Yaman kaç yaşında? Survivor Yaman evlimi? İşte Survivor Yaman hakkında tüm detaylar...

SURVİVOR YAMAN KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE?

İstanbul Arnavutköy doğumlu, kekemelik sorunuyla mücadele eden ve esnaflık yapan bir isimdir. Peki, Yaman Survivor kimdir, nereli? Survivor Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Survivor 2024 All Star'ın dikkat çeken isimlerinden biri olan Yaman Keleş, İstanbul Arnavutköy'de 1995 yılında dünyaya geldi. Babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapan Keleş, 3 yaşında başlayan hayat hikayesinde kekemelik sorunu yaşadığını ifade etti. Bu zorlu süreçte 18 yıl boyunca sessiz kalan Keleş, Survivor platformuyla kendini ifade etme fırsatı bulduğunu dile getirdi.

Yaman Keleş şuanda 29 yaşındadır. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hikayelerinde dahi yer verdiği Yaman Keleş, izleyicilerin sempatisini kazandırmayı başardı. Kendine özgü dörtlükleri ve yarışmadaki iddialı duruşuyla dikkat çeken Keleş, "Biz buradan sağsalim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?" şeklinde iddialı bir şekilde yarıştığını belirtti.

Survivor 2024 All Star kadrosuna sonradan dahil olan Yaman Keleş'in performansı ve kişisel hikayesi, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş dünyasına adım atan Yaman Keleş, babasıyla birlikte aynı sektörde faaliyet göstermektedir. Koltuk atölyesinde babasıyla birlikte esnaflık yapmaktadır. Survivor Yaman, kendisinde bulunan ve yaşamını oldukça etkileyen bir konuşma engeli olan kekemelikle mücadele etmektedir. Bu zorlu süreçte, kekemelik sorunuyla baş etmeye çalışırken hayatının çeşitli alanlarında kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmektedir.

20 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete yayımladı! İşte o kararlar... İlk yüzer doğal gaz üretim platformumuz Çanakkale Boğazı'nı geçti... Ukrayna'dan Rusya'ya çok ağır darbe: Havaya uçurdular!
Sonraki Haber