Elf Bar 5000 elektronik sigara zararlı mı?

Elektronik sigaralar son dönemde sigarayı bırakmak isteyenler arasında oldukça yaygınlaşan bir nikotin alma yöntemleri arasındadır. En çok kullanılan Elf Bar 5000 elektronik sigara ise en popülerlerden biridir. Peki gerçektende elektronik sigara sağlık açısından zararlı mıdır?

Elektronik sigaralar, nikotin bağımlılığını ortadan kaldırmak adına sigarayı bırakmak isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Son yapılan araştırmalar çerçevesinde elektronik sigaraların sigarayı bırakmada yardımcı olup olmadığı henüz net bir şekilde kanıtlanmamıştır.

Elektronik Sigara Zararlı Mı?

Elektronik sigara, var olan tütünün kendisini kullanmadan vücuda nikotin ve diğer zararlı maddeleri soğuk buhar yöntemiyle veren sigara gibi zararlı ürünler arasındadır. Elektronik sigara içerisinde tütün yerine soğuk buhar yöntemi ile buharlaştırılan ve ağız yoluyla ciğere çekilen bir sıvı bulunmaktadır. Bu sıvının içerisinde değişken miktarlarda sıvı nikotin, gliserin, koku verici maddeler ve propilen glikol yer almaktadır.

Kişi elektronik sigaradan bir nefes aldığı zaman buradaki sıvı soğuk buhar haline gelerek ciğerlere kadar gitmektedir. Nikotin içeren bu dumanın solunması ile 5 dakika içerisinde vücuttaki serum nikotin düzeyi en yüksek değerine ulaşmaktadır.

Elf Bar 5000 Özellikleri Nelerdir?

Elf Bar’ın yeni şarj edilebilir tek kullanımlık vape hatları, endüstri lideri puf sayılarını sağlamaktadır. Yeni BC3000 ve BC4000 hatları 12 benzersiz vape aromasına sahiptir. Elf Bar BC3500 ve Elf Bar BC5000 şarj vapeleri arasındaki temel farklar, e-Likit kapasitesi ve boyutundan ibarettir.

BC3500, 10.5mL vape suyu içerirken BC5000 biraz daha büyüktür ve 13mL vape suyu ile önceden doldurulmuştur.Yeni Elf Bar BC tek kullanımlık buharlar, geçmişin Elf Bar tek kullanımlık ürünlerinden çok daha üstündür.

Muazzam vape suyu tankları ve şarj edilebilir pilleri nedeniyle, çoğu bebek tek kullanımlık vape’den en az bir haftalık kullanım alır. Elf bar vape aromasının tümü, 50mg nikotin gücüne sahip birinci sınıf e-Sıvı ile önceden doldurulmuştur.

20 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete yayımladı! İşte o kararlar... İlk yüzer doğal gaz üretim platformumuz Çanakkale Boğazı'nı geçti... Ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne ceza!
Sonraki Haber