Elif Elmas'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı!

Dünya Göçmenler Günü nedeniyle düzenlenen 'Anadolu Dünya Dolu' programına katılan Fenerbahçeli genç yıldız Elif Elmas'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili Instagram paylaşımı, sosyal medya dünyasına damga vurdu.

Fenerbahçe'nin Makedonya asıllı genç futbolcusu Elif Elmas, Dünya Göçmenler Günü dolayısıyla düzenlenen 'Anadolu Dünya Dolu' etkinliğine katıldı. Eto'o, Quaresma, Muslera, Janssen, Gomis gibi isimlerle beraber spor dünyasını temsilen etkinliğe katılan Elmas'ın sosyal medya paylaşımı ise dikkat çekti.

ERDOĞAN'IN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

21 yaşındaki yıldız futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında fotoğrafını çekip 'Baba' notuyla Instagram hikayesinde paylaştı. Elmas'ın bu paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından büyük beğeni aldı.

'SEVGİYİ TÜRKİYE'DE GÖRDÜM'

Etkinliğe katılan sporcular ise Türkiye'de her zaman hoşgörü ile ağırlandıklarını belirtirken Antalyspor'un yıldızı Eto'o "Avrupa'nın dört bir yanında futbol oynadım yüzlerce kişiyle tanıştım ama hoşgörü ve sevgiyle Türkiye'de tanıştım" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın Portekizlisi Ricardo Quaresma da "Sokağa çıktığımda, sahaya adım attığımda, hayatımda aradığım anlamı İstanbul'da buldum. Büyük bir şehir ve harika insanlar. Burada aradığımı buldum" diye konuştu. Basketbolcu Dixon ise "Bir profesyonel olarak geldim Türkiye'ye, şimdi bir Türkiye sevdalısı olarak yaşıyorum" ifadelerini kullandı..

Jose Mourinho'nun kızı Matilde yuvadan uçuyor! Erkek kuaförlüğüne geçti, müşterileri kapısında kuyruk oluyor Meriç Erkan, Anjelik Calvin'den helallik istedi
Sonraki Haber