Emanet 146. bölüm fragmanı izle 30 Mart 2021

Emanet 146. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Mart Pazartesi gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Emanet son bölümünde Yaman’ın Seher hakkındaki düşünceleri değişmekte. İşte Emanet 30 Mart özeti…

Emanet 145. son bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Emanet dizisinin son bölümünde; Yaman’ın Seher’le olan düşüncelerinde değişme gözlemlenmiştir.

Yaman ile Seher birlikte kendilerini bekleyen zorlu yolda birlikte adım atmak zorundadır. Ancak yinede Yaman’ın kafasında Seher ile ilgili olarak bazı düşünceler halen karmakarışıktır.

Emanet Dizi Konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Emanet 146. bölüm fragmanı

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle