Emanet 154. bölüm fragmanı | 8 Nisan 2021 Perşembe

Emanet 154. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 7 Nisan 2021 Çarşamba akşamı 153. bölümü ile Kanal 7 ekranına gelen Emanet dizisinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Seher bu akşamki bölümde Yaman'ın Yusuf'u elinden alacağını düşünerek paniğe kapılır. Peki Emanet 154. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Kanal 7 ekranlarında 7 Nisan akşamı 153. son bölümü ile yayınlanan Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun başrolünde yer aldığı Emanet dizisi her akşam izleyicisi ile buluşuyor. Dizinin tüm kişiler kategorsinde yaşadığı düşüş dikkat çekse de reytinglerde bir kısım ana akım medya dizilerinden daha iyi bir seviyede olduğunu söylenebilir. Hikayesi ile hafta içi her akşam izleyicisini ekran başına kilitleyen Emanet 8 Nisan 154. yeni bölüm fragmanında neler var?

Emanet 7 Nisan Çarşamba akşamı Kanal 7 ekranlarında yeni bölüm ile yayınlanacak. Seher'in Yusuf'u kaybetme korkusu yeni bölümde işlenecek bir konu. Yaman'ın planları karşısında paniğe kapıılan ve ne yapacağını şaşıran Seher'in bilmediği şeyler vardır. Yaman planlarının bambaşka olduğunu öğrenince ne yapacaktır?

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği dizi hafta içi her akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

EMANET 154. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle