Emekli zammında detaylar netleşiyor

Emekliye ek zam ve Cumhuriyet ikramiyesi için gözler 1 Ekim’de açılacak olan Meclis’e çevrilirken, maaş düzenlemesine ilişkin detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu kapsamda seyyanen zam, Cumhuriyet ikramiyesi gibi tüm seçeneklerin masada olduğu ifade edilirken, Ekim ayının üçüncü haftası daha da kritik hale geldi. İşte detaylar...

Milyonlarca vatandaşın gelirini artıracak emekliye zam düzenlemesi masada yer alırken, bir de ikramiye ödenmesi gündeme geldi. Bu yıl Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bayramlarda ödenen ikramiyelerden hariç, bir üçüncü ikramiye ödenmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanlarının hazırlık yaptığı öğrenildi.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!