Emeklilere zam öncesi çifte ödeme! Bu ay emeklilerin cebine en az 13 bin TL girecek

DUL VE YETİM MAAŞI ALANA HİSSE ORANINDA İKRAMİYE

Bu yıl yüzde 50 zamla 2 bin liradan 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesi ilk olarak Ramazan bayramında ödenmişti. Yılın ikinci ikramiyesi ise Kurban bayramı öncesinde 10-14 Haziran tarihleri arasında ödenecek. İkramiyeden Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan aylık alan tüm hak sahipleri yararlanıyor.

Emekliler maaşları ne olursa olsun 3 bin lira ikramiye alırken ölüm maaşı alan dul yetimler ile iş göremezlik ödeneği alanlar hisse oranlarına göre ikramiyeden yararlanıyor.Aylık oranı yüzde 75 olana 2 bin 250, yüzde 50 olana bin 500, yüzde 25 olana 750 lira bayram ikramiyesi yatırılacak. İki aylık birden alanlara ise en yüksek ödemeye izin veren dosya baz alınarak ikramiye yatırılacak. En düşük emekli maaşı alanlar içinse hesaplara yatacak rakam 13 bin TL olacak.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı