Emeklilerin maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak?

En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye çıkarıldı. Milyonlarca memur ve emeklinin temmuz zammının belirlenmesinin ardından maaş farkı ödeme tarihleri gündeme geldi. Maaşlar her ayın 15'inden itibaren işlediği için emekli, memur ve memur emeklisinin maaşlarının hesaplarına 14 günlük fark ücreti yansıtılacak. İşte detaylar...

Milyonlarca memur ve emeklinin temmuz zammının belirlenmesinin ardından maaş farkı ödeme tarihleri gündeme geldi. Maaşlar her ayın 15'inden itibaren işlediği için emekli, memur ve memur emeklisinin maaşlarının hesaplarına 14 günlük fark ücreti yansıtılacak. Peki, maaş farkları ne zaman yatacak, zamlı maaşların ödeneceği tarih belli oldu mu?

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!